Nieuwe website van Adriaensens

Adriaensens heeft naast een nieuw logo ook de website een grondige facelift gegeven. De frisse website geeft de dynamiek van het bedrijf goed weer. Wil niet alleen mooi ogen, maar wil ook informatief zijn. Er worden regelmatig nieuwe realisaties op gepost. U vindt er ook informatie over  premies. Een bezoekje waard! www.adriaensens.be

Website met info over renovatiepremies

Werken die in aanmerking komen voor de renovatiepremie werden gegroepeerd op de website vlaanderen.be

U vindt er 8 categorieën van werken die in aanmerking komen. Voor elke categorie is een maximaal bedrag (excl btw) bepaald waarvoor facturen kunnen aanvaard worden. Wij geven u graag de info over de centrale verwarming.

Centrale verwarming: facturen voor maximum 7.500 euro

De werkzaamheden die erop gericht zijn de woning te voorzien van centrale verwarming:

  • de plaatsing van een hoogrendementsverwarmingsketel (of condensatieketel) met het label HR+ of HR Top (aardgas) of Optimaz of Optimaz-elite (stookolie) of van een houtpelletketel om de hele woning te verwarmen
  • het aanbrengen, de vervanging of toevoeging van installatieonderdelen, op voorwaarde dat ook de verwarmingsketel vervangen wordt (niet de ketel, tenzij dit een hoogrendementskel is).
  • de plaatsing van Co- of rookmelders.

Komen wel in aanmerking:

  • centrale verwarming met warmwaterdistributie voor vloerverwarming
  • werken voor het uitbreken, weghalen en neutraliseren van een mazouttank als ze door een aannemer gebeuren, en als ze samengaan met andere werken aan de centrale verwarming (b.v. het plaatsen van een nieuwe ketel)

Nieuw logo voor Adriaensens

Met trots stelt Adriaensens het nieuwe bedrijfslogo voor. Het is een logo geworden waarin felblauw en wit mooi contrasteren. Er is gekozen voor een modern en goed leesbaar lettertype. De letter a heeft de vorm van een druppel. Hierdoor wordt de link met sanitair, verwarming en dakwerken extra in de verf gezet. De asymmetrische vorm van het blauwe vlak weerspiegelt de dynamiek en de creativiteit van het bedrijf.